مجموعه : روانشناس
پزشک : سودابه حاجی آقا محمد سودابه حاجی آقا محمد
دعواي كودكان

دعواي كودكان

هنگام برخورد و جنگ و دعواي کودکان به نكات زير توجه داشته باشيد:

1. اگر فرزند کوچک تر شما موجب آزار و اذيت فرزند بزرگتر مي شود، محل بازي آن ها را از يکديگر جدا کنيد.
2. سرزنش کردن فرزند کوچک تر در زماني که مقصر است و فرزند بزرگتر را اذيت مي کند، سبب مي شود که فرزند بزرگتر احساس کند شما قضاوتي عادلانه داشته ايد. البته ممکن است فرزند کوچکتر گيج و مبهوت شود اما نگران نخواهد شد.
3. هنگامي که فرزند کوچک تر موجب اذيت و آزار فرزند بزرگتر مي شود، شما با فرزند بزرگتر هم دردي کنيد و به او توضيح دهيد که برادر يا خواهرش هنوز کودک است و او بايد چيزهاي زيادي به فرزند کوچک تر بياموزد. فرزند کوچک تر را نيز در آغوش گرفته و ببوسيد تا از عشق والدين محروم نشود.
4. فرزند بزرگتر را براي تمام روز از فرزند کوچک تر جدا نکنيد. اجازه دهيد گاهي اوقات با هم بازي کنند و درگيري هاي جزئي آن ها را ناديده بگيريد.
5. به فرزند بزرگتر خود مسئوليت واگذار کنيد تا بتواند با بدخلقي هاي فرزند کوچک تر برخوردي مسئولانه داشته باشد.
6. براي بررسي اين که آيا تغييري در رفتار فرزندتان به وجود آمده است يا نه، از آموزگاران او پرس و جو کنيد. ممکن است شما تلاش کنيد تا از بروز مشاجره و دعوا در خانه جلوگيري به عمل آوريد اما در رفتار خشونت آميز فرزندتان تغييري مشاهده نکنيد. کودکان اغلب در خانه بيش از محيط بيرون دعوا مي کنند، بنابراين ممکن است رفتار پرخاشگرانه آن ها در محيط خارج از خانه تغيير کرده باشد اما هنوز اين تغيير در محيط منزل نمايان نشده باشد. از طريق گفت و گو با معلمان مي توانيد از انجام اين تغييرات آگاه شويد. 
7.اگر فرزندتان دريابد که شما بي طرف هستيد و از حقوق وي دفاع مي کنيد، او نيز بخشندگي و تحمل خود را افزايش مي دهد و خشمگين نمي شود. 
8. از فرزندان خود انتظار نداشته باشيد که همه وسايل خود را در اختيار ديگران قرار دهند. 
9. شما نبايد در تمام دعواهاي فرزندانتان دخالت کنيد؛ اگر از داوري دست برداريد، فرزندان شما هم چگونگي حل مشکلات خود را خواهند آموخت. 
10. بعضي از کودکان براي برقراري ارتباط با والدين خود ناگزير مي شوند دعوا کنند. به جاي داوري و قضاوت در اين نوع دعواها، با فرزندان خود بازي کنيد و با آن ها ارتباط برقرار سازيد. 
11. هرگز با فرزندان خود يکسان برخوردن نکنيد بلکه عادلانه رفتار کنيد. 
12. به خاطر داشته باشيد که کودکان دوست ندارند هميشه خواهر و برادرهاي شان به آن ها کمک کنند. آن ها گاهي نياز دارند که تنها باشند و کسي مزاحم آن ها نشود. 
13. برخورد هاي منصفانه، محبت آميز و محترمانه با کودکان، موجب تشويق و تقويت عواطف لطيف کودکان مي شود و حس کمک به يکديگر را تقويت مي کند.
14. از بگو مگو هاي ميان کودکان نگران نشويد. آن ها با تجربه کردن اين مشاجرات در مي يابند که چگونه بايد با هم ارتباط برقرار کنند. اين تجربه، درس هايي گرانبها در مورد اعتماد و دوستي به آن ها خواهد آموخت.
15. با کودکان به گونه اي برخورد کنيد که دريابند به آنان اعتماد داريد. آن ها نيز تشويق خواهند شد تا به جاي آسيب رساندن به يکديگر، برخوردي مسئولانه با يکديگر داشته باشند به نحوي که منافع متقابله از اين اتحاد و همکاري نصيب آن ها شود

سلام و وقت بخیر. خانم دکتر آزمایش دادم مشکل غدد ندارم.مدتهاست از نظر روحی تمایلات و حس های زنانه در خودم حس میکنمو علاقمند به پوشیدن لباس های زنانه و تصور خودم در کالبد زن هستم. البته نه بصورت همیشگی و مداوم از جنسیت خودم‌راضی هستم ولی گاهی اوقات تمایلات جنس مخالف رو دوس دارم و حس خوبی ازش میگیرم بخصوص وقتی راجبش با خانمی هم صحبت میشم و راجب حس هام میگم سللم‌وقت بخیر خانم‌دکتر. من مدتهاست دارای تمایلات زنانه هستم. یعنی علاقمند به پوشیدن لباس های زنانه و تصور کردن خودم در کالبد زنانه هستم البته نه همیشه بلگه گاها به چنین حسی تمایل دارم.‌آیا این مشکل بزرگه؟! و باید تحت درمان قرار بگیرم؟! سلام خانم دکتر عزیز بنده علی هستم 34 ساله متاهل حدود چند سال قبل دچار استرس و اضطاب شدم طوری که شب ها نمیخوابیدم و فکر های منفی کلافم کرده بود و احساس میکردم دارم میمیرم دکتر رفتم چند سالی قرص خوردم تا ازدواج کردم 4 سال پیش این قرص ها رو کنار گذاشتم مشکلی نداشتم الان مدتیه دوباره فکرهای منفی به سرم افتاده وقتی این فکر میاد نفسم میگیره چند بار باید نفس بکشم تا راحت بشم یا به اینده امیدوار نیستم همش فکر میکنم اتفاقی میفته یا تو اسانسور میترسم برم تو رانندگی این حالت به من دست میده فکر میکنم همه چیز مربوط به فکرم میشه واقیتش نمیخوام مثل قبل قرص استفاده کنم خانمم هم دوست نداره من قرص بخورم به نظر شما چکار کنم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.یه دفعه ضربان قلبم زیاد میشه جاهی مختلف مثلا دندون پزشکی میترسم برم بعضی وقتها فکر میکنم دارم از حال میرم کلا موندم چکار کنم؟ سلام خانمی هستم ۲۶ ساله که دچار حملات اضطراب (تپش قلب.دلهره.احساس گرفتگی در گلو.معده درد و...)شدم یکسال تحت نظر متخصص اعصاب و روان دارو مصرف کردم بعد از مدتی دوباره این حملات به سراغم آمده مدام استرس دارم لطفا به من بگویید چکار کنم که به طور کامل درمان شوم؟؟ سلام خانمی هستم ۲۶ ساله که دچار حملات اضطراب (تپش قلب.دلهره.احساس گرفتگی در گلو.معده درد و...)شدم یکسال تحت نظر متخصص اعصاب و روان دارو مصرف کردم بعد از مدتی دوباره این حملات به سراغم آمده مدام استرس دارم لطفا به من بگویید چکار کنم که به طور کامل درمان شوم؟؟ مشاهده همه سئوالات پاسخ داده شده توسط سودابه حاجی آقا محمد 13
سوالات گروه های پزشکی
  1. سوالات ارتوپد
  2. سوالات ارتوپدی فنی
  3. سوالات ارتودنسی
  4. سوالات اطفال و کودکان
  5. سوالات اورژانس
  6. سوالات پاتولوژی
  7. سوالات پروتز های دندانی و ایمپلنت
  8. سوالات پزشک خانواده
  9. سوالات پوست و مو
  10. سوالات ترک اعتیاد
  11. سوالات ترمیمی و زیبایی
  12. سوالات تغذیه و رژیم درمانی
  13. سوالات جراح دندانپزشک متخصص لیزر
  14. سوالات جراح عمومی
  15. سوالات جراحی زیبایی
  16. سوالات جراحی لثه
  17. سوالات جراحي دهان ٬ فک وصورت
  18. سوالات داخلی
  19. سوالات داروساز
  20. سوالات درمان ریشه - عصب کشی
  21. سوالات دندانپزشک
  22. سوالات دندانپزشک
  23. سوالات دندانپزشکی کودکان
  24. سوالات رادیولوژی
  25. سوالات راديولوژی دهان وفک وصورت
  26. سوالات روانپزشکی
  27. سوالات روانشناس
  28. سوالات زنان و زایمان
  29. سوالات شنوایی سنجی
  30. سوالات طب سنتی
  31. سوالات طب سوزنی
  32. سوالات علوم آزمایشگاهی
  33. سوالات فیزیوتراپی
  34. سوالات قلب و عروق
  35. سوالات کاردرمانی
  36. سوالات کارشناس
  37. سوالات کلینیک
  38. سوالات کلینیک دندانپزشکی
  39. سوالات کلیه و مجاری ادراری
  40. سوالات گفتار درمانی
  41. سوالات گوش و حلق و بینی
  42. سوالات مامایی
  43. سوالات متخصص بيماريهای دهان , فک و صورت
  44. سوالات متخصص چشم
  45. سوالات متخصص طب کار
  46. سوالات متخصص عفونی
  47. سوالات مغز و اعصاب
  48. سوالات مغز و اعصاب (نورولوژیست)
  49. سوالات مهندس پزشکی
  50. سوالات هسته ای
درباره ما
شرکت برنامه ریزی و برنامه نویسی های نکست

تیم ما در سال ۱۳۹۰ متشکل از مهندسان فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های ایران تشکیل شد و فعالیت اقتصادی خود را شروع نمود
درباره ما بیشتر بدانید

تلفن تماس
0935-410-9041
کلیه حقوق متعلق به وب سایت های سلامت می باشد
همراهی با های سلامت